Reviews van gecertificeerde RegisterStrategen

 
Martin Geerdink CS (Chartered Strategist)


Waarom voor EIFA / Register Strateeg gekozen als volgende stap in je loopbaan?
Hoe kun je jezelf onderscheiden in een wereld vol adviseurs? Register Strateeg is een kwalificerende titel, alle vaardigheden die je in de loop van de jaren hebt verzameld worden hiermee erkend. Register Strateeg versterkt mijn onderscheidend vermogen. EIFA biedt een kort en krachtige inwerkperiode gebaseerd op een voor de doelgroep zeer begrijpelijk model. Een model wat vervolgens op praktische wijze kan worden ingezet. Geen dikke rapporten en lange presentaties, maar ter zake en met een constructieve aanpak. Dat maakt het voor de MKB ondernemer haalbaar en inspirerend.

Wat heeft Register Strateeg je gebracht (zakelijk/opdrachten, maar wellicht ook persoonlijk)?
Je creëert met je opdrachtgever een ander soort relatie dan wanneer je alleen een project afrond. De opdrachten lopen jaren door en dat levert een duurzame relatie op. Hierdoor kun je wijzingen in de bedrijfsvoering veel beter uitdenken, implementeren en opvolgen. Dat geeft veel meer voldoening dan alleen te vertellen wat er aan de hand is. Je staat er ook niet alleen voor. Sommige projecten binnen een opdracht voer je samen uit, je deelt kennis met elkaar en je bent uiteindelijk goede kennissen van elkaar. Dat verrijkt jezelf en het collectief. Je bent samen in een omgeving die je scherp houdt. Dat is een grote plus. 


Rob Diemel CS

Waarom voor EIFA / Register Strateeg gekozen als volgende stap in je loopbaan?
Ik heb gekozen voor Register Strateeg omdat ik hetgeen wat ik jarenlang in het bedrijfsleven gedaan heb, strategie ontwikkelen en implementeren, wilde professionaliseren en een eigen praktijk beginnen. De eenmalige kosten waren overzichtelijk en dat maakte het voor mij een logische keuze. Daarnaast hecht ik erg aan kwaliteit en onderscheidend vermogen. De titel Register Strateeg helpt je aan onderscheid in de markt en zegt iets over de kwaliteit. De begeleiding in de praktijk vanuit EIFA hebben het verschil gemaakt en het feit dat ik na 4 jaar nog altijd terecht kan, is bijzonder. Tevens is het voor mij een commercieel instrument om het tarief in stand te houden.  

Wat heeft Register Strateeg je gebracht (zakelijk/opdrachten, maar wellicht ook persoonlijk)?
Als je dan de keuze voor Register Strateeg maakt, voldoet het dan ook aan de verwachting? Ruimschoots ja.
Ik ben onafhankelijk, als ondernemer en als persoon. Ik geniet van de klantcontacten die mij inspireren. Deze keuze met een continu leerproces hebben mij een gelukkiger en beter mens gemaakt. Ondanks 58 jaar leer ik graag en elke dag. De vrijheid als zelfstandig ondernemer waardeer ik, maar het blijft keihard werken. Voor mij geen probleem, dat was in management functies niet anders. Het samenwerken en uitwisselen met de collega Register Strategen zou ik niet meer willen missen. 


Ronald Zwager CS

Waarom voor EIFA / Register Strateeg gekozen als volgende stap in je loopbaan?
Als Bedrijfskundige heb ik ruim 20 jaar gewerkt in diverse functies op senior management niveau bij middel grote bedrijven en multinationals. Daarna heb ik 11 jaar gewerkt als zelfstandig interim manager. Ik heb mij hierdoor ontwikkeld tot generalist. Deze ervaring wilde ik gaan gebruiken in het MKB. Ondernemers in dit soort bedrijven zijn meestal overal zelf verantwoordelijk voor, omdat ze niet de omvang en mogelijkheden hebben om voor alles specialisten in dienst te nemen. Dit leek mij een mooie nieuwe uitdaging; ondernemers breed ondersteunen in hun bedrijfsvoering en helpen de juiste beslissingen voor de toekomst te nemen.

Wat heeft Register Strateeg je gebracht (zakelijk/opdrachten, maar wellicht ook persoonlijk)?
De doelgroep bleek echter moeilijk benaderbaar. Daarnaast had ik geen duidelijke propositie in de grote markt van adviseurs. Als Register Strateeg heb ik een onderscheidend keurmerk, waarmee ik makkelijker in gesprek kan komen met ondernemers. De inwerkperiode door EIFA heeft mij commercieel en strategisch sterker gemaakt, waardoor ik een betere gesprekspartner ben geworden voor ondernemers. Door de gestructureerde en methodische werkwijze heb langere termijn (meerjarige) opdrachten gekregen. Het collectief van Register Strategen geeft mij een netwerk met veel ervaring waarbij ik kennis kan delen en vergaren. Wij stimuleren en helpen elkaar als dat nodig is en door periodieke bijeenkomsten blijven we onszelf en ons vakgebied, strategie, verder ontwikkelen.

Sluit Menu